Lähiruokaa suurella sydämellä
Arctic Milk Oy on perinteikäs meijeri, joka perustettiin Ypäjällä vuonna 2010. Yhtiön ykköstuotteen leipäjuuston valmistus on kuitenkin peräisin jo toimitusjohtajan isoäidin ajoilta 1930-luvulta, jolloin Hilda poikineen teki juustoa Haapavedellä.
Tuotantotoiminta omassa meijerissä alkoi Kiuruvedellä elokuussa 2011. Toiminta kasvoi voimakkaasti viime vuosien aikana ja meijerituotanto siirrettiin keväällä 2017 Forssaan.
Tällä hetkellä juustot valmistuvat Porlammin Meijerillä, jonne tuotanto siirrettiin vuonna 2022. Arctic Milkin monipuoliset meijerituotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla.
Tuotantotoiminta omassa meijerissä alkoi Kiuruvedellä elokuussa 2011. Toiminta kasvoi voimakkaasti viime vuosien aikana ja meijerituotanto siirrettiin keväällä 2017 Forssaan.
Tällä hetkellä juustot valmistuvat Porlammin Meijerillä, jonne tuotanto siirrettiin vuonna 2022. Arctic Milkin monipuoliset meijerituotteet valmistuvat suvun perinteisin menetelmin juustomestari Juha Lundströmin johdolla.