"Työs tee niin hyvin, ettei tartte hävetä"

Arctic Milkin yrittäjä, toimitusjohtaja ja juustomestari Juha Lundström aloitti meijeritoiminnan vuonna 2010 Kiuruvedellä. Meijeritoimintaan Juha tutustui jo pienenä poikana Nivalan Karvoskylällä, jossa hänen isoäitinsä työskenteli paikallisessa kylämeijerissä. Juhan kesätyöpaikka oli useana kesänä Nivalan osuusmeijerissä. Myöhemmin Juha suuntasi karjatalouskoulun kautta Hämeenlinnaan meijerioppiin, mukana elämänohje mummolta: "Työs tee niin hyvin, ettei tartte hävetä".
Tänä päivänä meijerin pääpaikka on Ypäjällä ja itse meijeri sijaitse Forssassa, jossa valmistetaan laaja valikoima laadukkaita ja maistuvia juustoja. Vuohenmaitotuotteet valmistuvat Kiuruvedellä, mutta kuluttajapakataan Forssassa. Juustojen valmistukseen tarvittava maito hankitaan lähialueen maidontuottajilta. Reseptiikka on tietysti juustomestarin käsialaa.
Selaa alla kuvia juustomestarimme, meijerimme ja koko alan yleisestä historiasta ja nykypäivästä Suomessa:
Tänä päivänä meijerin pääpaikka on Ypäjällä ja itse meijeri sijaitse Forssassa, jossa valmistetaan laaja valikoima laadukkaita ja maistuvia juustoja. Vuohenmaitotuotteet valmistuvat Kiuruvedellä, mutta kuluttajapakataan Forssassa. Juustojen valmistukseen tarvittava maito hankitaan lähialueen maidontuottajilta. Reseptiikka on tietysti juustomestarin käsialaa.
Selaa alla kuvia juustomestarimme, meijerimme ja koko alan yleisestä historiasta ja nykypäivästä Suomessa: